Even gesloten

Even gesloten

 

Het is herfst in de tuin. Paddestoelen verschijnen op dode boomstronken, bladeren vallen van de bomen en veel vaste planten houden het voor gezien dit seizoen. Momenteel is de tuin gesloten omdat we heel veel afvallend blad op moeten gaan ruimen, de vijvers winterklaar maken en groot snoeiwerk aan bomen en heesters uit gaan voeren. Allemaal klussen die belangrijk zijn om u in het voorjaar weer goed te kunnen ontvangen.

Ons eerste seizoen met maandelijks een Open Tuin Weekend zit er op en we kunnen tevreden terugkijken op het aantal bezoekers dat we mochten ontvangen. De meesten kwamen uit de omgeving, een aantal van verder weg, een paar uit België en zelfs enkelen, woonachtig in Australië, wisten ons te vinden. Zo worden onze Tuin en Vijvers snel ‘wereldberoemd’.

Maar we moeten dus even flink aan de slag want 1 en 2 april 2023 moet alles er weer fraai bij liggen. Dan gaan we namelijk weer open voor een nieuw tuinseizoen. Straks, als het weer voorjaar is, hopen we u graag (weer) in onze tuin te kunnen verwelkomen. We zien er nu al naar uit.